Gespecialiseerde vrije beroepen

U&S heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd om ondernemers inde vrijeberoepen zo goed mogelijk te helpen in hun dienstverlening. In de afgelopen jaren hebben we onze dienstverlening en de wettelijke regelingen van de overheid geïntegreerd in onze tools, administraties en fiscale dienstverlening. U&S richt zich met name op Medische specialisten (zoals huisartsen, fysiotherapieën), tandartspartijken en tandheelkundigen, Advocaten en Notariskantoren.

Onze nieuwste dienstverlening richt zich met name op Kinderopvangcentra, en overheids- en semi overheidsdiensten.

U&S heeft in de afgelopen jaren met name gewerkt voor midden- en kleinbedrijven en heeft vele jaren ervaring in financiële-en fiscale adviezen aan deze sector.

Wij staan deze ondernemers bij in hele praktische oplossingen en voeren volledige salarisadministratie, boekhoudding/administratie en fiscale zaken. Maar verlenen ook strategische dienstverlening, zoals overnames en fusies van praktijken.

Hieronder vindt u een reeks taken en adviezen die wij voor ons cliëntenbestand uitvoeren. Wij richten ons met name voor de gehele keten in de boekhouding (van inboeken van uitgaven tot opstellen van jaarrekeningen) en adviseren over nieuwe overheid wet--en regelgeving die van toepassing zijn in de sectoren, adviezen naar de ondernemers om kostenbeheersing. Wij zijn verder ook een geschikte gesprekpartner als het gaat om gesprekken met de fiscus en het bijstaan van de ondernemers als het gaat om overnames en andere bedrijfskundige vraagstukken.

Fiscale en juridische structuren van ondernemingen in de gezondheidszorg zijn vaak ingewikkeld. Wij helpen bij het zo optimaal mogelijk regelen van alles rondom fiscale wet- en regelgeving, zorgen we voor optimale kostenbeheersing, richten we de financiële administratie effectief in en schuiven we vaak aan als gesprekspartner bij bedrijfskundige vraagstukken. Ook bewaken we voortdurend de kwaliteit van uw administratie.

Maak uw keuze:

  • 52

    Jaar ervaring

  • Onze klanten geven ons het cijfer

    9.5