Welkom bij U&S Bedrijfs en Belastingadviseurs

U&S staat voor een persoonlijke benadering; sterke relaties met onze cliënten en op maat gemaakte oplossingen. Wij realiseren ons dat zowel kleine ondernemingen als grote MKB met complexe vraagstukken te maken hebben. Wij bieden daarvoor oplossingen, zodat de ondernemer zich kan richten op zijn of haar doelen en ondernemerschap.

Met onze team staan wij letterlijk dicht bij onze klanten. Ons team is een dynamische en regionaal werkende organisatie, die zich heeft gespecialiseerd in betaalbare, professionele, zakelijke, administratieve dienstverlening voor alle zelfstandigen en de MKB.

Ons team heeft zich ten doel gesteld de ondernemer te laten profiteren van al het goede, dat (grote) professionele kantoren te bieden hebben maar tegen acceptabele tarieven.

Wij zijn actief op het terrein van Bedrijfs- en Financiële administratie, belastingsadvies, salarisadministratie en personeelszaken, fusies en overnames. Wij trachten eerste-rangs- adviseurs te zijn van een groeiend aantal opdrachtgevers.

Wij helpen onze cliënten bij het succesvol bereiken van doelen en het vervullen van ambities. Onze uitgangspunten zijn kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening dan maken wij graag kennis met u.

Wie zijn wij

Onze organisatie wordt bestuurd door de heer Drs Ir. Memet Ülgen. De heer Ülgen is ingenieur, bedrijfseconoom en tevens fiscalist. Na enkele jaren te hebben gewerkt bij KPN, Getronics, Deloitte Accountants en GT Accountants en Adviseurs, heeft de heer Ülgen sinds 2011 zijn eigen Bedrijfs-en Belastingadviseurpraktijk. Met zijn technische, accountancy en fiscale achtergrond, kan hij deze kennis gebruiken in zijn eigen bedrijfspraktijk.


Het werkterrein van de accountant bevat, naast controleren, eveneens het adviseren van cliënten gericht op risicobeheersing, investeringen, etc. Door de breedte van het vakgebied ontstaat daardoor voor hem een aangename afwisseling in het werk. De heer Ülgen is erin geslaagd om in een korte periode een brede en gestaag groeiende klantenkring op te bouwen. Hij heeft vele jaren ervaring in de interim controle, audit, samenstellen van een jaarrekening, accountantscontrole, loonadministratie, fiscale zaken en advisering van nationale en internationale ondernemingen en non-profit organisaties.


Wat hem specifiek in het vakgebied aanspreekt, de breedte van het vakgebied.

  • Onze klanten geven ons het cijfer

    9.5