Salarisadministratie en personeelszaken

Werk en beloning liggen altijd gevoelig. Een foutloze salaris- en personeelsadministratie is essentieel om arbeidsconflicten te voorkomen. Dit wordt steeds moeilijker, met ‘dank’ aan de voortdurend veranderende wet- en regelgeving. U&S kan u hierbij van dienst zijn doormiddel van een complete administratieve ondersteuning die u tijd en geld bespaart.

Onze dienst voor u breidt zich uit, want onze specialistische kennis kan u ook helpen bij het verkrijgen van subsidies en belastingvoordelen. Bij het opstellen van arbeidscontracten en de toepassing van Cao’s. En wat dacht u van de ingewikkelde communicatie met de Belastingdienst, UWV en Arbodienst? Kortom, met U & S haalt u meer uit de kosten voor salaris en personeel.

Salaris

Het verwerken van salarissen is arbeidsintensief. Bovendien vereist het verwerken van salarissen veel actuele kennis van wet- en regelgeving en bepalingen in CAO’s. Vandaar dat veel werkgevers ervoor kiezen hun salarisadministratie geheel of gedeeltelijk uit te besteden. Zo weet u als werkgever dat op het juiste moment alle mutaties goed zijn verwerkt en de juiste loonstroken, betaalstaten en loonjournaalposten klaar zijn. U kunt er zelfs voor kiezen uw medewerkers via een beschermde pagina hun gegevens te laten muteren. Ook het aanleggen en beheren van personeelsdossiers behoort tot de mogelijkheden. U kunt bij U & S uw salarisverwerking op allerlei manieren regelen.

Om kwaliteit te waarborgen hebben wij de beschikking over een compleet en professioneel softwareprogramma. Dit programma wordt continue aangepast aan de veranderende omstandigheden. Naast kwaliteit vinden wij het verlenen van service minstens zo belangrijk. Daarom schenken wij bijzondere aandacht aan een persoonlijke aanpak, waarin de cliënt altijd centraal staat.

Onze softwareprogramma biedt vele mogelijkheden. Alle mogelijke vormen van beloningen en inhoudingen kunnen, zowel belast als onbelast, worden verwerkt. Afhankelijk van uw eisen en wensen kunnen wij u zowel standaard- als maatwerk leveren. Bij het bepalen van uw keuze staan wij u graag terzijde met uitgebreide informatie en deskundig advies.

Personeel

Werkgever en werknemer hebben rechten en plichten. Die liggen vast in documenten als arbeidscontracten, arbeidsvoorwaarden, functiebeschrijvingen en boordelingen. Ook hebben beiden te maken met wetgeving. Van de grote lijnen bent u vast op de hoogte. Met onze dienstverlening vullen wij u daarop aan. Wij geven u advies en ondersteuning bij de volgende aandachtsgebieden:

 • Aannemen en belonen
 • Arbeidsvoorwaarden
 • Arbeidsovereenkomsten
 • Personeelsregelementen
 • Salaris

Meer weten over administratieve ondersteuning?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor informatie of een gratis kennismakingsgesprek.

 • 52

  Jaar ervaring

 • Onze klanten geven ons het cijfer

  9.5