image description

Uitzendbureau

Als uitzendbureau helpt u werkgevers een flexibele schil te creëren. Waardevolle dienstverlening, die echter ook de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Zo hebt u te maken met tal van wettelijke eisen; steeds meer werkgevers vragen om bijvoorbeeld een NEN 4400-1/2 certificering.

De adviseurs van U&S hebben uitgebreide kennis en ervaring met deze certificering. Wij kennen de eisen en procedures om u te helpen de NEN-certificering te verkrijgen.

Alleen met een goede automatisering blijven uw administratieve processen efficiënt. Voor buitenlandse uitzendkrachten moet u huisvesting regelen. Uitdagingen genoeg, waarbij wij met u kunnen meedenken en haalbare oplossingen kunnen aanreiken.

Een ander aandachtspunt betreft het dienstverband van uw personeel. In totaal kan een werknemer 5,5 jaar voor u als werkgever werkzaam zijn zonder dat er sprake is van een vast contract met het uitzendbureau. Maximaal twee jaar (drie contracten) op basis van tijdelijke contracten direct bij u in dienst en vervolgens aansluitend nog 3,5 jaar op uitzendbasis. Pas daarna is het uitzendbureau verplicht de werknemer een contract voor onbepaalde tijd (fase C ABU-cao) aan te bieden.

  • 52

    Jaar ervaring

  • Onze klanten geven ons het cijfer

    9.5